Ga naar Content

Veel zon en weinig regen, bloedheet weekend op komst

Vandaag en morgen kunnen we genieten van droog weer met af en toe een zonnetje. Maar vanaf vrijdag begint het lekkere weer pas echt. De temperatuur stijgt dan tot 27 graden, en zaterdag kan het zelfs nog warmer worden.

Foto: NH Media

Na de bewolking van vanochtend, lijkt het vanmiddag wat warmer te worden, meldde weerman Jan Visser vanochtend op NH radio. Ook de zon zal hier en daar doorbreken en de temperatuur stijgt tot zo'n 22 graden, met een zwakke wind uit het westen. In de hele provincie blijft het droog.

Ook morgen blijft het droog en kunnen we genieten van wat zonnestralen met een temperatuur van zo'n 23 tot 24 graden. Maar de dagen daarna barst de zomer pas echt los.

Zomerse dagen

"Vrijdag wordt echt een zomerse dag", vertelt de weerman. Met temperaturen van zo'n 27 graden. Het blijft de hele vrijdag droog. "En ook zaterdag wordt het echt warm."

Zaterdag eind van de middag of zaterdagnacht verwacht Visser wel wat buien en een kans op onweer. "Maar dat kan ook met wat vertraging pas rond zondagochtend komen."

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.