Ga naar Content

Vrouw aangerand op Guispad in Zaandam: politie zoekt getuigen

Aan het Guispad in Westzaan is op zondag 14 juli een vrouw aangerand door een onbekende man. Hij pakte het slachtoffer vast en probeerde ongewenste handelingen bij haar te verrichten. De politie doet nu een oproep aan omstanders om zich te melden.

Foto: AT5 / Luuk Koenen

Op zondagmiddag werd de vrouw uit het niets aangerand door een onbekende man tussen de 40 en 50 jaar oud met een lichte huidskleur. Hij droeg een zwarte, ronde bril met kleine glazen, had een opvallende spleet in zijn kin en fietste op een grijze fiets met zwarte fietstassen. 

De dader pakte het slachtoffer vast en probeerde ongewenste handelingen bij haar te verrichten. De vrouw kon ontsnappen en meldde zich daarna bij het politiebureau. 

Volgens de politie vond de aanranding plaats in aanwezigheid van omstanders. "Om uiteenlopende redenen besloten zij om niet in te grijpen. Wij zijn op zoek naar deze getuigen en ook naar de verdachte", laat de politie weten. 

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.