Ga naar Content

Eindelijk zomer: zonaanbidders massaal richting het strand

Op de dag dat de zomervakantie officieel begint, breken ook de tropische temperaturen door. Het strand van Bergen aan Zee lag daarom vandaag al flink vol met vakantiegangers die geen zonnestraal willen missen. "Dit is toch echt gewoon vakantie."

Zomer in Bergen aan Zee - NH Nieuws

Het mooie weer is een fijne meevaller voor mensen die in eigen land vakantie vieren. Met temperaturen rond de dertig graden is het heerlijk vertoeven op het strand. Vooral de lichte bewolking maakt het extra aangenaam, vertelt een strandganger die net zijn buurman in het bloedhete Turkije aan de telefoon had. "Daar kun je bijna niets doen, maar hier is het prima te doen", zegt hij.

Goed insmeren

"Heel goed ingesmeerd met factor 50", vertelt een jongen op het strand trots. En ook van de gratis zonnebrandpalen op het strand, maken de vakantiegangers maar al te graag gebruik. Eentje is er al helemaal leeg. "En dat is een goed teken", aldus een omwonende. "Zeker op een dag als vandaag, het is toch verraderlijk."

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.