Ga naar Content

Pand in Hoorn voor zes maanden gesloten na opnieuw een drugsvondst

Het pand in Hoorn waarin begin mei een drugslab werd ontdekt, blijft voor een half jaar gesloten. Dat besloot burgemeester Jan Nieuwenburg. Het pand werd eerder al voor langere tijd gesloten, toen de politie er vorig jaar een hennepkwekerij aantrof.

Mogelijk drugslab aangetroffen in Hoorn - Foto: Inter Visual Studio

De politie deed op 1 mei een inval bij het pand aan de Atoomweg in Hoorn, naar aanleiding van een anonieme tip. Daar troffen politieagenten zo'n drie kilogram MDMA aan. Ook zijn er materialen en chemische stoffen om drugs mee te maken aangetroffen. De politie heeft het lab ontmanteld en de drugs vernietigd.

Er was niemand aanwezig in het pand tijdens de inval en er zijn nog geen arrestaties verricht. Het zou niet de eerste keer zijn dat de politie een drugsvangst doet aan de Atoomweg. Een half jaar geleden vond de politie in dezelfde loods ook al een hennepkwekerij.

Het bedrijfspand is inmiddels door de gemeente verzegeld en omliggende bedrijfspanden zijn geïnformeerd over de sluiting.

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.