Ga naar Content
Een grote menigte mensen, gekleed in kleurrijke Hawaiiaanse overhemden en gebloemde hoeden, verzamelt zich buiten. De menigte is dicht en veel mensen kijken weg van de camera. Sommige zijn versierd met leis en andere accessoires met een tropisch thema. Op
Noord-Holland

112-blog | Conducteur geduwd en uitgescholden, Tweedehandswinkel Amsterdam Nieuw-West overvallen

24 juli 2024, 06.41 uur · Aangepast 24 juli 2024, 18.21 uur
Door: Redactie · Foto: NH Media

Welkom in het NH Nieuwsblog van woensdag 24 juli. In dit liveblog houden we je de hele dag op de hoogte van het 112-nieuws uit de provincie.

24 juli 2024, 18.21 uur

Fietser zwaargewond na val Haarlem, traumahelikopter ter plaatse

In Haarlem is een fietser vanmiddag rond 17:30 uur zwaargewond geraakt na een val, mogelijk is deze persoon met de fiets tegen de stoeprand gekomen. Meerdere hulpdiensten rukten uit naar de Europaweg in Haarlem, ook een traumahelikopter landde in de buurt.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Foto: Inter Visual Studio

24 juli 2024, 17.51 uur

Conducteur geduwd en uitgescholden in trein bij Heiloo

In de trein richting Den Helder is in de namiddag een conducteur geduwd en uitgescholden. De conducteur vroeg de reiziger even voor het incident om zijn vervoersbewijs. Een woordvoerder van de NS laat weten dat de trein werd stilgezet en dat de politie ter plaatse is gekomen. 

Het is niet bekend of de conducteur letsel heeft overgehouden aan het incident. De desbetreffende trein rijdt inmiddels weer en rond 18:00 rijden de overige treinen rond Heiloo weer normaal.

24 juli 2024, 12.02 uur

Tweedehandswinkel Amsterdam Nieuw-West opnieuw overvallen

Een tweedehandswinkel aan Tussen Meer in Nieuw-West is vanochtend overvallen door twee mannen met een wapen. Het aanwezige personeel raakte daarbij niet gewond. De twee overvallers zijn gevlucht.

24 juli 2024, 11.31 uur

Fietsende man met kind gezocht als getuige van fataal fietsongeluk in Alkmaar

Twee nieuwe getuigen van het fietsongeluk op het Heukelspad in Alkmaar hebben zich bij de politie gemeld. Bij het ongeluk vorige week dinsdag kwam een 64-jarige vrouw uit Tuitjenhorn om het leven. De politie zoekt nog één specifieke getuige.

24 juli 2024, 09.07 uur

Opnieuw een autobrand in Haarlem

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft er rond 01.00 uur opnieuw een autobrand plaatsgevonden in het Haarlemse stadsdeel Schalkwijk. Ditmaal ging een auto aan de Professor van der Scheerstraat volledig in vlammen op. 

De afgelopen tijd zijn er veel auto's uitgebrand in Haarlem, vooral in Schalkwijk. De politie houdt in de meeste gevallen rekening met opzet. Dat is soms moeilijk te bewijzen, omdat door de brand en het blussen veel sporen verloren gaan.  Eerder werd op de Floris van Adrichemlaan een man aangehouden nadat hij afval twee containers in de fik zette en een aantal weken later een man (41) aangehouden voor een autobrand. 

Foto: Inter Visual Studio

24 juli 2024, 09.04 uur

Auto in dompelbak na brand in Anna Paulowna

Vannacht rond 03.30 uur is er brand ontstaan in een hybride personenauto aan de Diamant in Anna Paulowna.  
Door de aanwezige accu was het moeilijk om de temperatuur uit het wrak te krijgen. Daarom werd een dompelbak aangevraagd en, nadat de brand was geblust, heeft het bergingsbedrijf het voertuig hierin geplaatst. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Bij de brand raakte niemand gewond.

Foto: Inter Visual Studio