Ga naar Content

Fileleed blijft aanhouden: "Oost is helemaal vastgelopen"

Voor de vierde dag op rij staat er op een groot deel van de wegen in de stad en de snelwegen file. Oorzaak zijn de afsluiting van een deel van de A10 Noord, verschillende andere werkzaamheden en afsluitingen en een ongeluk op de Gooiseweg. 

Foto: Foto via AT5-Whatsapp (0651190938)

Net als de afgelopen dagen staat het verkeer op de A10 Zuid en A10 West vrijwel stil. Vanaf de afritten S112 en S113 beginnen ook lange files op de wegen die de stad in gaan.

"Ik ben zelf al 30 minuten bezig en 2 kilometer verder"

Automobilist

"Oost is helemaal vastgelopen, elk klein straatje rond Oostpoort staat vol", stuurt een automobilist vanuit de file naar AT5. "Ik ben zelf al 30 minuten bezig en 2 km verder."

Op de Gooiseweg zorgt een ongeval, dat rond 17.00 uur plaatsvond, voor extra vertraging. Verder staat er een lange file op de A9 door een auto met pech. 

Wennen

Rijkswaterstaat liet gisteren aan AT5 weten te hopen dat automobilisten aan de verkeerssituatie 'wennen'. De hoop is dat ze bijvoorbeeld eerder van huis vertrekken of besluiten thuis te werken. Ook hoopt Rijkswaterstaat dat het vanaf volgende week rustiger is op de weg omdat mensen op vakantie zijn. 

De A10 is tussen knooppunt Watergraafsmeer en afrit Durgerdam dicht voor onder meer het werk aan de Zeeburgertunnel.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.
Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Amsterdam?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]