Ga naar Content
Een close-up van de achterkant van een politieagent die een uniform draagt met de tekst 'Politie' erop en die naast een rood hulpverleningsvoertuig staat. Op de schouderpatch van de officier staat een fakkelsymbool.
Noord-Holland

112 -blog | Peuter verdronken in Heerhugowaard, parachutist op Texel overlijdt na sprong

27 juli 2024, 08.24 uur · Aangepast 27 juli 2024, 22.06 uur
Door: NH · Foto: AT5

Welkom in het NH Nieuwsblog van zaterdag 27 juli. In dit liveblog houden we je de hele dag op de hoogte van het 112-nieuws uit de provincie.

27 juli 2024, 21.51 uur

Liveblog gesloten

We sluiten dit liveblog. Morgen is er weer een nieuw 112-blog van NH. Bedankt voor het volgen!

27 juli 2024, 21.37 uur

Peuter (2) verdronken in het Park van Luna in Heerhugowaard

In het water bij Park van Luna in Heerhugowaard is een tweejarig meisje uit Heerhugowaard verdronken. De politie spreekt van een 'diep en diep triest ongeval'. 

27 juli 2024, 19.31 uur

Motorrijder raakt zwaargewond na botsing in Amstelveen

Aan de Nieuwe Meerlaan in Amstelveen heeft vanmiddag rond 18.00 uur een ongeluk plaatsgevonden. Een auto en een motorrijder kwamen met elkaar in botsing. Hierbij raakte de motorrijder zwaargewond. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeersongevallenanalyse van de politie is aanwezig en zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. 

Foto: Inter Visual Studio

27 juli 2024, 17.56 uur

Parachutist op Texel overlijdt na sprong

Een parachutist die vanmiddag zwaargewond raakte bij een parachutesprong boven Texel, is overleden. Volgens Jan Boyen Rienks, eigenaar van Paracentrum Texel, was het slachtoffer een zeer ervaren parachutist. "Wat begon als een mooie zonnige dag, is geëindigd in een nachtmerrie."

27 juli 2024, 17.03 uur

Parachutist op Texel valt van grote hoogte naar beneden en raakt zwaargewond

Een parachutist op Texel is vanmiddag zwaargewond geraakt na een verkeerd afgelopen sprong. Het slachtoffer viel van grote hoogte naar beneden en wordt op dit moment gereanimeerd. 

27 juli 2024, 14.26 uur

Twee auto's te water geraakt in Middenbeemster

Op de Nekkeweg in Middenbeemster vielen twee auto's in het water, nadat de twee tegen elkaar waren aangereden. Dat gebeurde rond 13.00 uur vanmiddag. Meerdere hulpdiensten, inclusief een traumahelikopter, rukten uit. Niemand raakten bij het ongeluk gewond. 

Twee auto's te water - Foto: Inter Visual Studio

27 juli 2024, 12.26 uur

Parasols en badlakens: XR-demonstratie op Schiphol

Klimaatactivisten van Extinction Rebellion (XR) demonstreren zaterdag vanaf 12.00 uur op Schiphol op een ludieke wijze. Gewapend met parasols, badlakens en strandstoelen installeert de groep zich in de vertrekhal van Schiphol. Ze demonstreren tegen de onnodige vliegreizen en het 'vernietigende effect' die de luchtvaart heeft op het klimaat. 

Foto: Inter Visual Studio

27 juli 2024, 11.58 uur

'Grote hoeveelheden' drugs aangetroffen na brand in woning Amsterdam

In het appartement in de wijk Overhoeks in Noord waar gisteravond brand uitbrak, heeft de politie verdovende middelen gevonden. Een woordvoerder laat weten dat het om 'grote hoeveelheden' gaat. Of er in de woning een drugslab actief was, kan de politie niet bevestigen.