Ga naar Content

Vrouw verkracht in parkje in Hoorn, politie zoekt dader

Een vrouw is gistermiddag het slachtoffer geworden van een verkrachting in een parkje tussen de Schout in Hoorn en de Dorpsstraat in Zwaag. Naar de dader wordt nog gezocht.

Foto: Inter Visual Studio

Het misdrijf gebeurde gistermiddag rond 17.00 uur. Het slachtoffer is een 31-jarige vrouw met de Poolse nationaliteit. Ze werd in het parkje door een onbekende man aangesproken. Vervolgens trok de dader haar mee de bosjes in.

Na de verkrachting kwamen de man en zijn slachtoffer de bosjes uit en vertrok hij op zijn fiets in zuidelijke richting naar de Nachtwachter. Zijn slachtoffer zocht hulp bij voorbijgangers.

Signalement 

Nadat er melding werd gedaan van de verkrachting kwam de politie met de forensische opsporing ter plaatse. Ook werd via Burgernet een signalement verspreid van de dader. Volgens de beschrijving gaat het om een man van 25 tot 30 jaar oud. Hij heeft kort haar, zou ongeveer 1.70 meter lang zijn, heeft een normaal postuur en is donkergetint. Verder droeg hij tijdens het misdrijf een bruin/groen houthakkersshirt en een lichte broek.

Mensen die iets opvallends gezien hebben rond dat tijdstip worden gevraagd hun informatie te delen met de politie.