Ga naar Content

Op dit rustige strandje was het vandaag nét iets lekkerder vertoeven

De zomer is begonnen en mensen stromen, zoals elk jaar, massaal naar het strand. Naast de bekende stranden zijn er echter ook nog onontdekte parels in de provincie te vinden. Hier kun je vandaag in alle rust een plekje voor je handdoek én je auto vinden.

Verborgen parels aan de kuststrook - NH Nieuws

NH heeft eerder een aantal minder bekende, maar zeker niet minder fijne stranden voor je uitgelicht. Op deze tropische dag namen we een kijkje bij een van deze verborgen pareltjes: strand Groote Keeten in Callantsoog. "Een lekker strand, schoon strand en stil", zegt strandganger Willie uit Anna Paulowna trots.

Willie kon haar auto moeiteloos en kosteloos parkeren. Dit in tegenstelling tot de bekendere stranden van onze provincie, zoals Zandvoort, waar strandgangers vandaag minstens een halfuur naar een parkeerplaats zochten. ''Hier is het tóch wel gezelliger, juist de drukte, de gezelligheid", zegt een bezoeker van Zandvoort aan Zee.

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.