Ga naar Content

Gewapende overval bij bedrijf in Opmeer, één medewerker gewond

Een bedrijf aan De Veken in Opmeer is vanochtend overvallen. De gewapende daders gingen er daarna met hoge snelheid vandoor en staken later hun vluchtauto in de brand. Een medewerker van het bedrijf raakte gewond. De politie heeft nog geen zicht op de daders.

Foto: Foto's: Inter Visual Studio

Een getuige meldt dat het gaat om een bedrijf gespecialiseerd in luxe tweedehands horloges. Vanochtend net voor tien uur werd het bedrijf op een industrieterrein doelwit van een gewapende overval. Tijdens de aanval raakte een medewerker gewond, maar volgens de getuige is het letsel niet ernstig. Of de daders iets hebben buitgemaakt, is nog niet duidelijk.

Na de overval vluchtten de daders in een auto, die ze later in brand staken, ongeveer tien kilometer verderop aan de Broerdijk in Midwoud. Vermoedelijk zijn ze daar overgestapt in een ander voertuig.

Twee auto's

De politie meldt in een oproep dat ze, naast de afgebrande grijze Volkswagen, nog op zoek zijn naar een witte Volkswagen Golf met doorlopend panoramadak, opvallend grote zwart en zilveren velgen en dokter getinte achterruiten.

Het onderzoek is nog in volle gang, maar de politie heeft momenteel weinig aanwijzingen. Getuigen die iets verdachts hebben gezien, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie.

De uitgebrande vluchtauto - Foto: NH Media

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.