Ga naar Content

Regenachtig vandaag, weekend ziet er beter uit

Wie vanochtend uit het raam kijkt ziet vooral regen. Dat blijft vandaag nog even zo, maar het weekend heeft veel moois voor ons in petto, vertelt NH-weerman Jan Visser.

Foto: Sjef Kenniphaas

Het regent nu volop in de provincie en dat blijft de hele ochtend zo, aldus Visser. Vanmiddag trekt dat weg, maar het duurt tot het einde middag of begin avond voordat de zon weer doorbreekt. De temperatuur komt vandaag niet boven de 22 graden uit.

Kans op mist

Morgenvroeg is er kans op mist, maar dat maakt snel plaats voor droog en zonnig weer, vertelt de weerman. Er staat weinig wind en het kwik stijgt naar maximaal 25 graden. Voor zondag geldt hetzelfde: zonnig en droog met temperaturen rond de 23 graden.

Aan het begin van volgende week lopen de temperaturen dan weer op. Vooral op dinsdag wordt het op veel plekken warm: het kwik stijgt op sommige plekken tot boven de 25 graden. 's Avonds is er dan wel kans op regenbuien. 

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.