Twee voetballers strijden om de bal tijdens een wedstrijd. De speler links draagt een oranje uniform, terwijl de speler rechts een geel-groen gestreept shirt draagt. Ze zijn allebei in actie, met vastberaden blikken, op een groen veld.
Noord-Holland

Lees terug: FC Volendam ook niet langs ADO Den Haag (2-1)

23 augustus 2024, 18.35 uur · Aangepast 23 augustus 2024, 22.24 uur
Door: Frank van der Meijden · Foto: Orange Pictures

Blijf op de hoogte van de Noord-Hollandse clubs in de ere- en eerste divisie in ons liveblog. FC Volendam verloor op vrijdagavond al van ADO Den Haag (2-1). AZ gaat zondag op bezoek bij FC Groningen (12.15 uur) en Telstar reist maandagavond pas naar Eindhoven voor de uitwedstrijd tegen Jong PSV.

23 augustus 2024, 22.04 uur

👋 Later nog reacties FC Volendam

Met het laatste fluitsignaal in Den Haag sluiten wij voor nu dit liveblog.

Reacties vanuit het kamp van FC Volendam zijn uiteraard later vanavond terug te vinden op deze website en in de app van NH Nieuws

23 augustus 2024, 22.15 uur

🥹 Teleurstelling bij de meegereisde fans

Teleurstelling bij de meegereisde fans - Foto: NH Media

23 augustus 2024, 21.58 uur

😮‍💨 Afgelopen

Ook in de derde wedstrijd van het seizoen geen zege voor FC Volendam. Na drie wedstrijden staat de ploeg van Rick Kruys nog steeds troosteloos onderaan in de eerste divisie.

23 augustus 2024, 21.54 uur

90' | 6 minuten blessuretijd

Wat kan er nog voor FC Volendam? De krachten beginnen op te raken.

ADO Den Haag - FC Volendam: 2-1

23 augustus 2024, 21.49 uur

89' | Deur wagenwijd open

Joel Ideho kan uithalen namens ADO Den Haag, maar de poging van afstand gaat in de handen van Lauwers. Doordat FC Volendam probeert aan te vallen, ontstaan er grote ruimtes achterin.

23 augustus 2024, 21.43 uur

82' | Pegel van Schalk

Alex Schalk haalt verwoestend hard uit, maar de doelpuntenmaker vindt de vuisten van Barry Lauwers.

23 augustus 2024, 21.48 uur

🧐 Het is de hele wedstrijd al zoeken voor FC Volendam

Amevor weet het even niet meer - Foto: Orange Pictures

23 augustus 2024, 21.41 uur

80' | Slotfase is aangebroken

Nog tien minuten plus blessuretijd. Kan FC Volendam, ondanks een man minder, de thuisploeg nog pijn doen?