Ga naar Content

500 euro per nacht in Zandvoortse B&B: "Maar daar krijg je wel ontbijt bij"

Een aantal Zandvoorters slaat financieel een behoorlijk slaatje uit het raceweekend. Zij verhuren bijvoorbeeld kamers in hun bed and breakfast aan raceliefhebbers die zo dicht mogelijk bij het circuit willen slapen. De Dr. Johannus G. Mezgerstraat wordt daarom ook wel de Booking.com-straat genoemd. "Het is net als een goede fles wijn, hij gaat drie keer over de kop." 

Van Speijkstraat is Booking.com-straat - NH Nieuws

De blonde Maria wil aanvankelijk niet vertellen voor hoeveel ze een kamer in haar bed and breakfast verhuurt, maar na wat aandringen blijkt dat gasten voor 400 of 500 euro per nacht in haar B&B mogen slapen. "Maar daar krijg je dit weekend wel ontbijt bij", haast ze zich om erbij te vermelden. 

Leida Drommel heeft al 27 jaar een B&B en doet het dit jaar voor het laatst. Zij is wat eerlijker over haar bijbedoelingen bij het verhuren van de kamers. "Het is net als een goede fles wijn, hij gaat drie keer over de kop." 

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.