Ga naar Content

Medewerker in zijn arm geschoten tijdens mislukte overval in Oude Meer

Bij de gewapende overval op een telecombedrijf aan de Brequetlaan in Oude Meer is gistermiddag een van de medewerkers in zijn arm geschoten. Twee andere medewerkers werden geslagen met de kolf van een vuurwapen. De overvallers slaagden er niet in om iets te stelen, tot nu toe ontbreekt elk spoor van hen.

Foto: Inter Visual Studio

Rond 14.30 uur gistermiddag werd de politie gealarmeerd over een gewapende overval bij een telecombedrijf in Oude Meer. Drie mannen, voor de politie nog onbekend, drongen de winkel binnen en bedreigden het aanwezige personeel met vuurwapens.

Twee medewerkers wisten te ontsnappen, terwijl drie anderen door de overvallers met de kolf van een vuurwapen werden geslagen. Daarbij raakten ze volgens de politie lichtgewond. Kort daarna lukte het ook drie overgebleven medewerkers om te vluchten, maar één van hen werd daarbij in zijn arm geschoten.

Vermoedelijke vluchtauto uitgebrand

De overvallers hebben tijdens de overval niets buitgemaakt. Na hun poging vluchtten de verdachten in een witte Renault Captur richting de Fokkerweg. Ondanks een intensieve zoekactie heeft de politie de mannen nog niet kunnen vinden.

Later op de avond werd de vermoedelijke vluchtauto, een witte Renault Captur met valse kentekenplaten, brandend aangetroffen in Duivendrecht. De politie beschouwt dit voertuig als de vluchtauto van de overvallers. De auto is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Tekst loopt door onder de foto.

Vermoedelijke vluchtauto - Foto: Inter Visual Studio

De drie gewonde medewerkers zijn in het ziekenhuis behandeld aan hun verwondingen. De politie heeft het signalement van de verdachten gedeeld en roept getuigen op om zich te melden.

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.