Ga naar Content
Een Nederlandse politieagent, van achteren gezien, staat op de voorgrond met de knipperende blauwe lichten van een politieauto zichtbaar op de achtergrond tijdens de schemering.
Noord-Holland

112-blog | Frontale botsing Den Helder • 33 gestolen telefoons gevonden

2 september 2024, 10.26 uur · Aangepast 2 september 2024, 18.06 uur
Door: Redactie · Foto: AT5 / Luuk Koenen

Welkom in het NH Nieuwsblog van maandag 2 september. In dit liveblog houden we je de hele dag op de hoogte van het 112-nieuws uit de provincie. 

2 september 2024, 17.40 uur

Twee auto's botsen frontaal op elkaar in Den Helder

Twee auto's zijn frontaal op elkaar geknald aan de Rijksweg in Den Helder. Ambulancepersoneel heeft de inzittenden gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De politie doet op dit moment onderzoek. 

Ongeluk Den Helder - Foto: Foto's: Inter Visual Studio

2 september 2024, 15.59 uur

33 telefoons gevonden op Mysteryland

Goed nieuws voor 33 feestvierders die op Mysteryland bestolen zijn van hun telefoon. Dankzij het speurwerk van een doortastende festivalganger zijn de telefoons mogelijk terecht, meldt de politie.

2 september 2024, 10.58 uur

Tunnels in Noord-Holland even dicht vanwege storing

Door een glasvezelstoring konden meerdere tunnels in de provincie vanochtend niet worden bediend vanuit de centrale kamer van Rijkswaterstaat. Dit zorgde voor flink wat drukte op de wegen net na de ochtendspits. Inmiddels worden de tunnels lokaal bediend, vertelt een woordvoerder van Rijkswaterstaat. "De weggebruiker zal daar geen van verschil merken." Het ging om de zes tunnels van de rijkswegen in Noord-Holland: de Velsertunnel, de Coentunnel. de Schipholtunnel, de Wijkertunnel, de Gaasperdammertunnel en de Zeeburgertunnel. 

2 september 2024, 10.26 uur

Lichaam gevonden in Amstrdam-Centrum

Op de hoek van de Geldersekade en de Prins Hendrikkade in het centrum van Amsterdam is vanochtend het lichaam van een overleden man aangetroffen. De plek is sinds vanochtend vroeg afgezet voor politieonderzoek.

2 september 2024, 10.26 uur

Kettingbotsing op A1 bij Laren

Vanochtend rond negen uur is op de A1 bij Laren een kleine kettingbotsing geweest waarbij drie auto's op elkaar knalden. Een persoon moest worden nagekeken door een ambulancemedewerker, maar hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis. De bergingsdienst moest twee auto's opruimen wat zorgde voor wat hinder voor de weggebruikers.

Foto: Foto's: Inter Visual Studio / Casper Bunschoten