Ga naar Content

Voor de nazomer moet je nog twee dagen geduld hebben

Bewolking en regen domineren vandaag het weerbeeld, met een koufront dat vanavond voor een frisse wind zorgt. Maar geen zorgen: de nazomer is in aantocht, voordat we volgende week met koelere dagen te maken krijgen.

Foto: Sjef Kenniphaas

Vandaag is het bewolkt in de provincie, met kans op plaatselijke regenbuien, zoals bijvoorbeeld op Texel. Vanmiddag neemt de neerslag toe, vooral vanavond wanneer een koufront langzaam over ons land schuift. De temperatuur blijft op een aangename 22 graden.

Komende nacht en morgen blijft het regenachtig. In de loop van de dag worden de buien minder intensief en krijgen we af en toe wat zon te zien. De temperatuur zakt naar 21 graden.

Over twee dagen mogen we ons verheugen op een interessante periode van nazomerweer, met volop zon en aangename temperaturen. Begin volgende week zal de temperatuur echter weer iets dalen en vanaf 11 september kunnen we rekenen op koelere omstandigheden.

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.