Ga naar Content
Twee voetballers in witte shirts omhelzen elkaar op het veld. Hun gezichtsuitdrukkingen suggereren een feestelijk moment. De achtergrond is wazig, waardoor de focus op de spelers ligt.
Noord-Holland

Lees terug: swingend Telstar gedeeld lijstaanvoerder na winst op MVV

8 september 2024, 14.30 uur · Aangepast 8 september 2024, 19.02 uur
Door: Sport · Foto: PRO SHOTS / Shane Winsser

Telstar won vandaag met klinkende cijfers van MVV. Op Sportpark Schoonenberg werd het 4-0 voor de Witte Leeuwen.

Volg verder al het sportnieuws in onze provincie door middel van dit liveblog. En luister hieronder ook live mee met de uitzending van NH Sport op NH Radio. 

8 september 2024, 19.00 uur

👋 Fijne avond!

We sluiten voor vandaag dit liveblog. Belangrijkste nieuws was dat Telstar met 4-0 won van MVV en zodoende gedeeld aan kop gaat in de eerste divisie. Riejanne Markus was ook succesvol. De laatste etappe in de Ronde van Romandië ging naar de Noord-Hollandse. 

8 september 2024, 18.43 uur

Kristen Nygaard viert zijn verjaardag

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

8 september 2024, 18.38 uur

Eerste grote wielerronde zit erop voor Enzo Leijnse

Enzo Leijnse heeft zojuist de Ronde van Spanje voltooid. Het was de eerste deelname voor de wielrenner uit Amstelveen in een van drie grote wielerrondes.

De 23-jarige Leijnse finishte de afsluitende tijdrit in een tijd 28 minuten en 37 seconden. Daarmee staat Leijnse voorlopig op een 24e plaats. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

8 september 2024, 17.54 uur

Smaakmaker Jayden Turfkruier aan het woord

Jayden Turfkruier scoorde twee keer tegen MVV - NH Sport / Stephan Brandhorst

8 september 2024, 18.00 uur

Feest in het AZ-stadion

Vanwege de aanstaande 75ste verjaardag van Kristen Nygaard is het vandaag groot feest in het AZ-stadion. Alle seizoenkaarthouders zijn uitgenodigd om te komen proosten op de oud-speler van de Alkmaarders. 

Kristen Nygaard viert zijn 75e verjaardag - Foto: NH Media

8 september 2024, 17.54 uur

Telstar-trainer Anthony Correia: "Mega complimenten"

Telstar-trainer Anthony Correia: "We hadden het iets te laat door" - NH Sport / Stephan Brandhorst

8 september 2024, 16.56 uur

Koninklijke HFC wint van ADO'20

Het Noord-Hollandse onderonsje in de tweede divisie tussen ADO'20 en Koninklijke HFC is uiteindelijk een prooi gebleken voor de bezoekers uit Haarlem. Op Sportpark De Vlotter in Heemskerk zorgde Levi de Wilde na bijna een uur spelen voor het enige doelpunt van de wedstrijd. 

Op zaterdag kwamen de andere twee Noord-Hollandse clubs al in actie. AFC won met 5-3 op bezoek bij De Treffers in Groesbeek en RKAV Volendam pakte de eerste punten van het seizoen. De ploeg van trainer Berry Smit won in eigen huis met 5-2 van Scheveningen. 

Daan Siegerist van ADO'20 kopt de bal weg voordat Cas Dijkstra van Kon. HFC er bij kan komen - Foto: PRO SHOTS / Vincent de Vries

8 september 2024, 17.33 uur

Rugby Ereklasse ook weer van start

Dit weekend werd ook de eerste speelronde van de Rugby Ereklasse afgewerkt. RFC Haarlem kon niet verrassen tegen Haagsche RC. Regerend landskampioen RC 't Gooi begon sterk met een zege op de Oistyerwijk Oysters. Castricum ging thuis ten onder tegen Rotterdam en het Amsterdamse AAC won van Breda.

Uitslagen speelronde 1 in Rugby Ereklasse - Foto: RugbyNederland