Ga naar Content

Twee doden in woning in West, vermoedelijk moeder en zoon

De politie heeft gisteren de lichamen van een man en een vrouw aangetroffen in een woning aan de Nolensstraat in West. Vermoedelijk gaat het om een moeder en haar zoon, laat een woordvoerder van de politie weten. Er zou geen sprake zijn van een misdrijf, maar wat er wel is gebeurd wordt onderzocht door de recherche.

Foto: AT5

De politie trof het tweetal aan nadat een van de buren het niet helemaal vertrouwde. Hierop kwamen agenten ter plaatse en forceerden de deur. Hoe de twee om het leven zijn gekomen, is nog onduidelijk, maar van een misdrijf lijkt dus geen sprake. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Volgens De Telegraaf waren de twee al wekenlang dood toen ze werden gevonden, maar de politiewoordvoerder zegt dat er van 'wekenlang' geen sprake is. Hoelang geleden het tweetal dan wel is overleden, moet onderzoek uitwijzen.

Het gebeurt vaker dat mensen een tijd onopgemerkt dood in huis liggen. Zo vonden agenten vorig jaar december in een woning in Zuidoost het lichaam van een bewoner die op dat moment vermoedelijk al drie jaar dood was.

💬 Wil je niets missen uit Amsterdam?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]