Twee voetballers strijden om een kopbal, de een op de voorgrond in een rood-geel shirt en de ander gedeeltelijk bedekt in een blauw-groen shirt. De bal hangt boven hun hoofden en ze staan op een veld met wazige toeschouwers op de achtergrond.

🔴Liveblog: Tijd begint te dringen voor Ajax op bezoek bij Go Ahead Eagles (1-1)

21 september 2024, 15.23 uur · Aangepast 0 minuten geleden
Door: Christian Marck · Foto: Andre Weening/Orange Pictures

Na de winst van AZ gister in Zwolle op PEC (1-2) is het vandaag de beurt aan Ajax. De Amsterdammers gaan op bezoek bij Go Ahead Eagles. Wat er precies gebeurt in Deventer kan je allemaal volgen in dit liveblog. Eerder op de avond speelde Jong Ajax gelijk in Arnhem tegen Vitesse (2-2).

1 minuut geleden

84' De begint te dringen

De laatste minuten van de wedstrijd doen zich aan en met een gelijkspel schiet Ajax weinig op. Gaan we nog een slotoffensief zien? Een schot van Fitz-Jim eindigt in de handen van Plogmann. Aan de andere kant blijft Go Ahead Eagles gevaarlijk voor het doel van Pasveer.

Go Ahead Eagles - Ajax: 1-1

10 minuten geleden

Klaassen had nog geen tien minuten nodig om te scoren

17 minuten geleden

69' DOELPUNT AJAX

Een hele knappe goal van Davy Klaassen. Met de achterkant van zijn hoofd brengt hij Ajax weer langszij.

20 minuten geleden

64' DOELPUNT GO AHEAD EAGLES

Het kon niet uitblijven. Eric Llansana, oud-jeugdspeler van Ajax, schiet hGo Ahead op voorsprong. Hato leed balverlies nadat hij de bal veel te hard aangespeeld kreeg. De Amsterdammers hebben nog 25 minuten om de achterstand ongedaan te maken.

Go Ahead Eagles - Ajax: 1-0

15 minuten geleden

60' Verse krachten voor Ajax

Davy Klaassen komt in de ploeg voor Kenneth Taylor, die geen schim van zichzelf was in het eerste uur. Ook Owen Wijndal betreedt de lijnen, hij vervangt Ahmetcan Kaplan.

Go Ahead Eagles - Ajax: 0-0

33 minuten geleden

50' Go Ahead Eagles bijna op voorsprong

Victor Edvardsen heeft daar toch echt de openingstreffer op zijn voet. Hij neemt de bal op de volley, maar mist van dichtbij. Het leek alsof Pasveer daar nog wat hulp kreeg van de lat.

39 minuten geleden

46' Wissel bij Ajax bij begin tweede helft

41 minuten geleden

HFC krijgt eerste tegendoelpunt en verspeelt twee punten

In de tweede divisie kwam HFC vanavond nog in actie tegen De Treffers. De Haarlemmers verspeelden in de blessuretijd van de tweede helft een overwinning en verzuimt de koppositie te nemen. Vorige week ging NH Sport langs bij HFC, dat ook na speelronde zes nog ongeslagen is.