Ga naar Content
Twee ambulances geparkeerd voor een gebouw.
Noord-Holland

112-blog | A7 richting Purmerend afgesloten na ongeval • Voetganger mishandeld na verkeersruzie

27 september 2024, 09.10 uur · Aangepast 27 september 2024, 22.05 uur
Door: Redactie · Foto: AT5

Welkom in het NH Nieuwsblog van 27 september. In dit liveblog houden we je de hele dag op de hoogte van het 112-nieuws uit de provincie.

22.05 uur

Ilayda (16) uit Purmerend vermist

De 16-jarige Ilayda uit Purmerend is sinds woensdagmiddag vermist. De tiener is voor het laatst gezien op school en daarna niet meer thuisgekomen. Ilayda heeft haar fiets op school achtergelaten, meldt de politie.

Op donderdag is voor het laatst contact geweest met het meisje. Mogelijk bevindt ze zich in Den Haag. De politie maakt zich zorgen over haar persoonlijke toestand.

Ilayda Gönül - Foto: Politie.nl

21.09 uur

A7 richting Purmerend tijdelijk dicht na ongeval

De A7 richting het zuiden tussen Avenhorn en Purmerend-Noord is tijdelijk afgesloten na een ongeval. Op de plek van het ongeluk ligt blikschade. Rijkswaterstaat verwacht dat tegen 23.00 uur de weg weer vrij is.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

18.23 uur

Voetganger ernstig mishandeld na verkeersruzie met jongen op fatbike

Een voetganger is afgelopen dinsdag zwaar mishandeld na een verkeersruzie met een jongen op een fatbike in Amsterdam-Oost. Vooralsnog is niemand aangehouden voor het geweld.

16.44 uur

Vrouw bosjes ingetrokken en verkracht in Hoogkarspel

Een vrouw is afgelopen vrijdag op de Noordervoert in Hoogkarspel slachtoffer geworden van verkrachting. De dader is nog niet opgepakt.

15.10 uur

Vrachtwagen waait om door harde wind

Door storm Aitor is een vrachtwagen op de Markerwaarddijk, tussen Enkhuizen en Lelystad, omgewaaid. Hoe het met de bestuurder gaat, is niet bekend. De weg is afgesloten geweest, maar is inmiddels weer open.

Omgewaaide vrachtwagen - Foto: Inter Visual Studio / Danielle Rood

14.31 uur

Brand uitgebroken bij pand in park Frankendael in Amsterdam

Bij een pand in park Frankendael in de Watergraafsmeer in Amsterdam is brand uitgebroken. Het gebouwtje staat volledig in brand. Volgens een getuige gaat het om een pand dat gekraakt is. 

De melding van de brand kwam rond 13.40 uur bij de brandweer binnen. Kort daarna werd er opgeschaald naar een grote brand. De brandweer vraagt aan mensen die last hebben van de rook om ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te zetten.

Foto: AT5

12.54 uur

Amsterdammer opgepakt met 198 explosieven in woning

De politie heeft donderdag bij een doorzoeking in een woning in Amsterdam 198 explosieven aangetroffen. De woning werd doorzocht na een tip over de handel in illegaal vuurwerk. In titaal was er ruim 5 kilo flitspoeder aanwezig, een stofje dat door wrijving of statische electriciteit kan ontbranden. De politie heeft een 21-jarige Amsterdammer aangehouden.

10.25 uur

Familielid zedenverdachte Enkhuizen mishandeld

Een familielid van de zedenverdachte uit Enkhuizen is woensdag mishandeld. Mogelijk heeft het te maken met de zedenzaak, aldus de politie. "De politie en het Openbaar Ministerie begrijpen dat zedenzaken veel emoties kunnen oproepen. Toch is het niet de bedoeling dat mensen voor eigen rechter gaan spelen."