Ga naar Content
Vier voetballers in rode shirts vieren een doelpunt op het veld. Ze zijn in een groepsknuffel, wat enthousiasme en kameraadschap laat zien. De achtergrond bestaat uit een deel van het stadion en een gedeeltelijk zichtbaar net.
Noord-Holland

🔴 Liveblog: AZ snel op achterstand in tweede helft (1-2)

4 minuten geleden
Door: Milton Pus · Foto: ANP

Goedemiddag en welkom bij ons liveblog op deze sportieve zondag. Voor Ajax staat er vanmiddag een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk op het programma. Mo Ihattaren zit bij de Brabanders voor het eerst bij de selectie. AZ sluit later op de avond het eredivisieweekend af met de topper tegen FC Utrecht. We houden van beide duels op de hoogte en je hoeft ook niks te missen van de andere regionale topsport. 

16.32 uur

We zijn live op NH Radio!

Beluister de extra lange radio-uitzending van NH Sport nu via de onderstaande stream. 

3 minuten geleden

65' Gigakansen voor Van Bommel

Ruben van Bommel kan vrij uithalen, maar maait over de bal heen. Even later krijgt hij opnieuw een goede kans. Zijn schot gaat echter voorlangs. AZ wordt iets beter. 

AZ - FC Utrecht 1-2

3 minuten geleden

63' Martens grijpt keihard in na de achterstand:

Jayden Addai, Peer Koopmeiners en Seiya Maikuma gaan naar de kant voor Denso Kasius, Mayckel Lahdo en Kristijan Belic. Even voor zijn wissel krijgt Addai nog een grote kans, maar die gaat mis. 

AZ - FC Utrecht 1-2

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

12 minuten geleden

De reacties vanuit het Ajax-kamp na de zege:

13 minuten geleden

55' Goal....

Het gaat de verkeerde kant op voor AZ. Paxten Aaronson schuift de bal buiten het bereik van doelman Rome-Jayden Owusu-Oduro. 

AZ - FC Utrecht 1-2

23 minuten geleden

46' De tweede helft is begonnen

AZ heeft nog een helft om de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht winnend af te sluiten. De stand is nu nog gelijk.

AZ - FC Utrecht 1-1

16 minuten geleden

Slechte generale Athletic Bilbao voor AZ

Nadat AZ vanavond klaar is met FC Utrecht speelt het donderdag in Baskenland tegen Bilbao. Athletic is niet verder gekomen dan een gelijkspel tegen Sevilla (1-1). Bilbao komt wel snel op voorsprong, maar incasseert diep in blessuretijd nog een eigen doelpunt. Tot overmaat van ramp krijgt de doelman nog rood. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.