Ga naar Content

Flinke hoeveelheid regen onderweg, mogelijk wateroverlast

Het wordt een wisselvallige week. Vandaag en morgen gaat het flink regenen, maar in de tweede helft van de week kunnen we waarschijnlijk het terras nog even op.

Foto: AT5

De dag begint vandaag droog, met hier en daar wat zon. Vanmiddag komt daar verandering in: volgens NH-weerman Jan Visser kan het 'flink doorregenen'. Dat duurt tot begin van de avond. Dan is het even droog, maar vannacht trekken er opnieuw buien over.

Dat natte weer blijft. De weerman stelt dat er tot en met dinsdagnacht zo'n 40 millimeter water valt. "Dit kan, met de regen van afgelopen weekend samen, leiden tot wateroverlast", aldus Visser. Het wordt morgen maximaal 15 graden.

Droog en zon

Woensdag wordt het droger. De zon laat zich af en toe zien, en de temperatuur ligt rond de 15 graden. Donderdag en vrijdag wordt het zacht: de temperatuur stijgt naar 19 graden en er is veel ruimte voor de zon. Prima weer voor een drankje op een terras. In de nacht daalt de temperatuur flink. "Rond het vriespunt zelfs. Echt oktober", aldus de weerman.

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.