Ga naar Content

Man (31) opgepakt voor mishandeling 'vader zedenverdachte' in Enkhuizen

Bij een inval aan de Kwartellaan in Enkhuizen heeft de politie een 31-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling. Het slachtoffer van de mishandeling is de vader van de 26-jarige Enkhuizer die in september werd opgepakt voor zedenmisdrijven, vertelde getuigen eerder aan NH.

Foto: Inter Visual Studio

Op 25 september werd het 61-jarige slachtoffer achtervolgd toen hij naar zijn woning aan de Kwartellaan fietste. Toen hij probeerde te vluchten, is hij in de bosjes geduwd en mishandeld. Hij raakte daarbij gewond maar hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis. 

Een ooggetuige, die de mishandeling niet heeft gezien, schoot de bloedende man te hulp. Volgens deze getuige gaat het om de vader van de 26-jarige zedenverdachte die honderden jongens via Snapchat misbruikte door naaktfoto's te laten sturen.

Niet bevestigen

De politie kan niet bevestigen dat het om een familielid gaat. "Ik belde 112, maar eerst wilde hij zijn achternaam niet geven aan de meldkamer", vertelde de getuige die anoniem wil blijven eerder. "Maar uiteindelijk zei hij het toch." Hij vervolgt: "Triest dat dit gebeurt, want wat kan deze man er nou aan doen?"

De verdachte zit vast en er wordt verder onderzoek gedaan. 

Dit is een bericht van de gemeenschappelijke Westfriese nieuwsredactie

Samenwerking NH en WEEFF

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Volg ons Whatsappkanaal en krijg het nieuws direct op je telefoon
💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit West-Friesland. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📧 Stuur ons jouw tips op naar [email protected] 
✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]