Ga naar Content

Aanhouding door arrestatieteam in Blaricum nog met raadsels omgeven

De politie wil nog niets loslaten over een actie op de Randweg Oost in Blaricum. Een arrestatieteam heeft dinsdagmiddag op de drukke weg een man aangehouden, waarna zijn auto in beslag is genomen. Of deze aanhouding een link heeft met het dodelijke schietincident bij Sportpark Crailoo in Hilversum kan een politiewoordvoerder niet zeggen. Het onderzoek is nog in volle gang. 

Grijze Toyota door de politie klem gereden in Blaricum - Foto: Inter Visual Studio

Rond 17.30 uur werd een grijze Toyota door een arrestatieteam onderschept op de Randweg Oost. Het is op dat moment druk op de weg. Ooggetuigen vertelden dat de politie, met bivakmutsen op, de bestuurder meenam.

Later die avond, rond een uur of 20.00, wordt er in Huizen bij een woning aan de Betuining een scooter in beslag genomen. Volgens de woordvoerder van de politie vallen de acties onder hetzelfde onderzoek, maar waar dit onderzoek over gaat, is niet bekend. 

Dodelijk schietincident

Afgelopen maandag is een 21-jarige Utrechter doodgeschoten bij sportpark Crailoo in Hilversum. Een dag later werd een Hilversummer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit schietincident. Ook dat onderzoek is nog in volle gang. Of er een link is met de acties in Blaricum en Huizen kan de woordvoerder van de politie niet zeggen. 

Lees ook

Meer nieuws uit 't Gooi?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit 't Gooi. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Gooi

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected] 

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]