AFC stunt bijna tegen FC Oss

AFC Het Amsterdamse AFC heeft koploper FC Oss niet de eerste nederlaag kunnen toebrengen. In Oss werd het 1-1.

De ploeg van Cor ten Bosch kwam negen minuten voor tijd op voorsprong door een benutte strafschop van Jansen. Terwijl de ruim 1000 toeschouwers in Oss al rekening hielden met het eerste verlies van hun ploeg, werd het toch nog gelijk. Scholten maakte in de negentigste minuut de gelijkmaker.
'Tevreden'
Door het gelijke spel blijft het verschil op de ranglijst zes punten tussen beide ploegen. FC Oss blijft koploper met 17 punten uit zeven wedstrijden. AFC zakt drie plaatsen en staat nu zesde met 11 punten uit zeven. AFC-trainer Cor ten Bosch was, ondanks het feit dat zijn ploeg in de laatste minuut de zege weggaf, een tevreden man. "Ik ben trots op mijn ploeg, misschien hadden we nog wel iets meer verdiend", aldus de Amsterdamse oefenmeester.