Ga naar Content

Gerelateerde videos

Behulpzame buurman wordt verrast met NH-taart: "Wat een giller!"

Gonny Verschut is dankbaar voor haar behulpzame en vrolijke buurman, Coen Valenkamp, die altijd voor haar klaarstaat. Daarom heeft ze hem opgegeven voor de heerlijke NH Helpt-taart. En daar wordt hij behoorlijk door verrast.

Coen Valenkamp en zijn vrouw (links) genieten met Gonny Verschut (rechts) van de NH Helpt-taart - Foto: NH Media

"Hij staat altijd voor me klaar, al is het midden in de nacht, en dan niet alleen voor mij. Hij is altijd bezig", vertelt Gonny aan NH. Zij heeft van tevoren aan Coen gevraagd of hij thuis zou zijn, zogenaamd om een pakketje voor haar aan te nemen. Een slimme truc, maar helaas: Coen is even boodschappen halen als de taart arriveert. Gelukkig is zijn vrouw wel thuis, en wil zij wel even meewerken om haar man te verrassen. 

Verrassing!

Nietsvermoedend opent Coen zijn voordeur. Gonny vertelt hem waarom ze de taart voor hem heeft aangevraagd. "Omdat je voor iedereen klaarstaat, maar vooral voor mij de laatste tijd!" 

Om de list van Gonny kan Coen wel lachen. "Vandaar, jij boef!" Hij geeft haar nog een warme knuffel en twee zoenen op de wang, en dan is het tijd om te smullen. Coen, zijn vrouw .n Gonny genieten alledrie van een punt. "Het is hartstikke lekker", zegt hij,

Iemand bedanken of een hart onder de riem steken? Elke week geeft NH Helpt een taart weg. Je kan de NH Helpt-taart aanvragen via dit formulier, en wie weet staan we binnenkort voor zijn of haar deur!

NH Helpt: voor iedereen die hulp nodig heeft of kan bieden

WebsiteAlle oproepen van NH Helpt zijn te lezen op nhhelpt.nl. Hier kun je ook zelf een vraag of een aanbod plaatsen.

RadioRachel Morssink presenteert elke zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur het programma NH Helpt op de radio. Het NH Helpt Antwoordapparaat is de hele week te bereiken op: 088-8 505 303.

Elke werkdag om 13.40 uur hoor je bij June Hoogcarspel een hulpvraag in haar radioprogramma June tot Twee. 

TVOp tv is NH Helpt ook te zien. Isabella Prins presenteert elke dinsdag om 17.10 uur het programma NH Helpt voor tv en online. 

Kijk alle uitzendingen HIER terug. 

 

Lees ook