Ga naar Content

Problemen bij Feyenoord in aanloop naar Klassieker; Arne Slot besmet met corona

Daags voor De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord heeft het coronavirus toegeslagen in Rotterdam. Bij Feyenoord zijn trainer Arne Slot, assistent Marino Pusic en verdediger Gernot Trauner besmet geraakt met het virus. Het is nog maar de vraag of het drietal er aanstaande zondag bij kan zijn in Amsterdam. 

Feyenoord - Ajax en trainer Arne Slot - Foto: Orange Pictures

Zowel Slot, Pusic als Trauner ontbraken vandaag op het trainingsveld. Vanwege de uitgedunde technische staf stond de training onder leiding van voormalig FC Volendam-assistent Sipke Hulshoff. Het is niet bekend hoe lang oud-AZ-trainer Slot uit de roulatie zal zijn.

Daarnaast is het wel zeker dat doelman Justin Bijlow zal ontbreken tegen Ajax. De international van Oranje zal binnenkort geopereerd worden aan zijn voet en komt daardoor dit seizoen niet meer in actie. 

Robin van Persie

Donderdagavond speelt Feyenoord eerst nog de returnwedstrijd in de achtste finales van de Conference League tegen Partizan Belgrado. De Rotterdammers verdedigen een 2-5 voorsprong. Voor dit duel zitten John de Wolf, Sipke Hulshoff en Robin van Persie op de bank namens Feyenoord. 

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord wordt aanstaande zondag gespeeld. De aftrap in de Johan Cruijff Arena is om 14.30 uur. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]