Ga naar Content

LIVE NH Sport met ADO Den Haag - Telstar

Opnieuw is er vanavond een extra NH Sport en opnieuw zijn we in Den Haag. Want na de nipte 1-1 van FC Volendam vrijdag bij ADO gaat Telstar bij de Hagenaars op visite. Dit duel kun je vanaf 19.00 uur rechtstreeks op de radio volgen. 

Stadion ADO Den Haag - Foto: Pro Shots / Wouter Dill

ADO Den Haag - Telstar is een inhaalduel uit de derde periode en ging 25 februari niet door, omdat het na de stormschade aan het dak niet veilig was om in het stadion te voetballen. Tot ergernis van trainer Andries Jonker lukte het destijds niet de wedstrijd op een andere locatie af te werken. 

Uitzinnige vreugde

ADO zag de winst afgelopen vrijdag tegen FC Volendam in de allerlaatste seconde door de vingers  glippen. Damon Mirani maakte de gelijkmaker en dat zorgde voor uitzinnige vreugde. FC Volendam-directeur Jan Smit zette het radiocommentaar van NH Sport-verslaggever Edward Dekker onder de 1-1 en deelde dit bericht op Twitter. 

Tekst gaat verder onder de tweet.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Telstar rekende vrijdag af met het verzwakte FC Dordrecht. De 1-0 overwinning betekende de eerste driepunter sinds 23 januari toen Jong Ajax werd geklopt. Volgens Jonker stroomt de ziekenboeg langzaam leeg, maar moet hij het vanavond wel zonder Roscello Vlijter stellen die is opgeroepen voor de nationale ploeg van Suriname. 

De aftrap in Den Haag is om 20.00 uur. Het wedstrijdcommentaar krijg je van Frank van der Meijden en Erik-Jan Brinkman. NH Sport is er van 19.00 tot 22.00 uur. Presentator is Edward Dekker. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]