Ga naar Content

'Opvallende move van Ajax-trainer Ten Hag: Stekelenburg keept bekerfinale'

De maat is vol voor Ajax-trainer Erik ten Hag. Doelman Andre Onana heeft de afgelopen weken zijn krediet verspeeld en zal tegen PSV op de bank beginnen. Maarten Stekelenburg is hersteld van een blessure en staat volgens VI en De Telegraaf onder de lat tijdens de bekerfinale.

Dit seizoen keepte Stekelenburg slechts drie wedstrijden - Foto: Pro Shots / Jasper Ruhe

Stekelenburg liep aan het begin van het seizoen een liesblessure op. Daar is de 39-jarige doelman inmiddels van hersteld. Ten Hag geeft De Steek meteen het vertrouwen om terug te keren onder de lat.

De laatste weken staat doelman Andre Onana flink ter discussie vanwege een opeenstapeling van fouten in de wedstrijden tegen FC Groningen en Sparta Rotterdam. Remko Pasveer herstelt nog van een breuk in zijn vinger en zal zondag ook niet van de partij zijn.

De bekerfinale tussen Ajax en PSV wordt aanstaande zondag om 18.00 uur gespeeld in De Kuip. NH Sport doet live verslag op de radio.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]