Ga naar Content

Officieel: Dusan Tadic naar Fenerbahçe

Dusan Tadic heeft twee dagen na zijn vertrek bij Ajax een nieuwe club gevonden. Het Turkse Fenerbahçe  is zijn nieuwe werkgever, de 34-jarige tekent daar voor twee seizoenen. De Serviër zat gisteravond al in het vliegtuig, waardoor een transfer zeer aannemelijk werd. 

Dusan Tadic - Foto: Foto: Twitter @Fenerbahçe

Tijdens zijn medische keuring zijn er geen problemen aan het licht gekomen voor de voormalige aanvoerder van Ajax. Tadic liet vrijdag zijn contract ontbinden bij de Amsterdammers en hij leek transfervrij naar Besiktas te gaan. Fenerbahçe kaapte de deal en legde hem vast.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

"Het een geweldig gevoel is om deel uit te maken van zo'n grote club", zei Tadic bij zijn ondertekening. "Fenerbahçe heeft geweldige fans en ik kan niet wachten om voor hen te voetballen. Ik wil veel trofeeën winnen met de fans. Ze betekenen veel voor de club. We hebben hun steun hard nodig."

Na vijf jaar vertrok Tadic bij Ajax, omdat hij het niet eens was met het transferbeleid van de Amsterdammers. De kwaliteit van de selectie was ondermaats in zijn ogen. Bij Fener komt Tadic onder anderen Sebastian Szymanski en Edin Dzeko tegen. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52