Telstar tankt vertrouwen door FC Lisse ruim te verslaan

De oefenwedstrijd tussen Telstar en FC Lisse is in een grote zege geëindigd voor de Velsenaren. Het werd in Lisse 6-1, waardoor de Witte Leeuwen nog steeds ongeslagen blijven in de voorbereiding.

Telstar scoorde zes keer tegen FC Lisse - Foto: Foto: Twitter Telstar

De score werd na een klein kwartier geopend door Christos Giousis. De Griek was trefzeker vanaf de strafschopstip. De score bleef vervolgens onveranderd in de eerste helft. Dat veranderde snel in de tweede.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Tweededivionist scoorde direct na de rust de gelijkmaker via Johnny Mulder: 1-1. Telstar liet zich niet kisten en nam door een schitterende vrije trap van Zakaria Eddahchouri opnieuw de leiding. De score werd hierna snel uitgebreid door doelpunten van Quinten van den Heerik (twee) en testspeler Peter Guinari (twee).

Telstar oefent komende zaterdag in eigen huis tegen Jong Ajax. De aftrap is 14.00 uur.