Ga naar Content
Een groep mannelijke waterpolospelers met petten met cijfers en een coach aan de zijkant, uiten intense emoties aan de rand van het zwembad. Eén speler met nummer 7 is duidelijk te zien terwijl hij schreeuwt en zijn vuisten balt. De coach steekt zijn arm
Hilversum

Lees terug: VOC moet titel aan Venlo laten en waterpoloërs De Zaan vieren feest na eerste kampioenschap

26 mei 2024, 18.10 uur · Aangepast 26 mei 2024, 21.24 uur
Door: Milton Pus & Thomas Brood · Foto: Orange Pictures

Welkom in onze liveblog. Het is weer een bomvolle sportdag. Zo vechten de handbalsters van VOC voor hun laatste kans na de nederlaag van vorige week tegen Venlo. De mannen van ZV De Zaan hebben gisteren de eerste slag geslagen door te winnen van Donk. Die strijd om de finale kun je volgen bij NH Sport op NH Radio. Jesper de Jong komt in actie op Roland Garros. Mis dus niks in onze liveblog.

Tips? Mail naar [email protected]

26 mei 2024, 19.02 uur

Fijne avond!

Bedankt voor het volgen van onze liveblog. Tot de volgende keer. 

26 mei 2024, 21.24 uur

Stoïcijnse De Jong had 'bal aan touwtje' op Roland Garros

Jesper de Jong was zondag stoïcijns en fitter dan zijn tegenstander. Dat zei de tennisser na zijn debuut in het hoofdschema van Roland Garros. 

"Ik had de bal aan een touwtje. Deze partij is misschien wel de beste wedstrijd uit mijn carrière tot nu toe", zei de 23-jarige De Jong. "'Ik was happy op de baan. Ik deed alles goed en bleef stoïcijns. Ik had de bal aan een touwtje. Dan hoef je ook niet na te denken. Een beter gevoel kan een tennisser niet hebben."

26 mei 2024, 20.22 uur

De vertrekkende Steur kan een grote speler worden: 'Beter dan Micky van de Ven'

Bekijk nú de reportage rondom het kampioensfeest van RKAV Volendam. Berry Smit denkt dat Daan Steur, die naar de buren van FC Volendam gaat, een grote toekomst voor de boeg heeft: 'Beter dan Micky van de Ven'. 

Daan Steur (rechts) met de kampioensschaal - NH Sport/Christian Marck

26 mei 2024, 20.08 uur

Zaalvoetballers tegen Oezbekistan, Paraguay en Costa Rica op WK

Oranje speelt op het WK zaalvoetbal in Oezbekistan tegen het gastland, Paraguay en Costa Rica. Dat heeft de KNVB bekendgemaakt. Het toernooi is van 14 september tot en met 6 oktober.

Nederland opent de groepsfase tegen Oezbekistan (14 september). Dat is ook meteen de eerste wedstrijd van het WK. Daarna is Costa Rica (17 september) de tegenstander. Tegen Paraguay speelt Oranje op 20 september de laatste wedstrijd in de poulefase. Het is voor het eerst sinds 2000 dat Nederland aanwezig is op het grootste zaalvoetbaltoernooi ter wereld. 

26 mei 2024, 18.52 uur

Wát een prestatie van De Jong:

26 mei 2024, 18.05 uur

Feest in Gouda!

26 mei 2024, 17.31 uur

De Jong staat inmiddels weer op de baan

De partij uit de eerste ronde tussen Jesper de Jong en de Brit Jack Draper op Roland Garros werd ruim een uur onderbroken door de regen. De Nederlandse tennisser leek op weg naar een zege in drie sets, maar verloor de derde set alsnog na een tiebreak. Toen het eenmaal droog was, gingen beide tennissers verder bij een stand van 4-1 in de vierde set voor Draper.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

26 mei 2024, 17.23 uur

Honkballers Pirates halen uit tegen Oosterhout Twins

Amsterdam Pirates hebben geen spaan heel gelaten van Oosterhout Twins. De honkballers winnen met 9-0 van de tegenstander. HCAW heeft in het Noord-Hollandse onderonsje ruim gewonnen van RCH Pinguïns. Bij het stoppen van de wedstrijd staat het 6-0 voor de Bussummers. 

Spelers Amsterdam Pirates 2024 - Foto: NH Sport / Thomas Brood