Ga naar Content

Weer een nieuwe speler voor Telstar; Tyrone Owusu komt over van Quick Boys

Telstar is druk bezig om de selectie voor komend seizoen rond te krijgen. Eerder deze week verlengde de club met een vijftal spelers. Nu heeft Telstar bekendgemaakt dat Tyrone Owusu komend seizoen in het shirt van De Witte Leeuwen speelt. Ook Soufiane Hetli is aan de selectie toegevoegd.

Tyrone Owusu (r) in actie voor Quick Boys - Foto: Wim Wobbes/Orange Pictures

De 25-jarige middenvelder heeft een contract voor één seizoen getekend met een optie voor nog een jaar. Het is de tweede speler van Quick Boys die overkomt naar de IJmond. Eerder maakte Guus Offerhaus dezelfde overstap.

"Hij is een erg veelzijdige en dynamische speler die op meerdere posities goed uit de voeten kan. Vorig seizoen kwamen we niet tot overeenstemming en we zijn blij dat het nu wel gelukt is", aldus technisch manager Peter Hofstede.

Owusu speelde in de jeugd van ADO Den Haag. Daarna kwam hij uit voor amateurclubs Westlandia, Scheveningen en Quick Boys. 

Hetli

Op donderdag heeft Telstar zich ook met Soufiane Hetli versterkt. De Velsenaren nemen de aanvaller over van AFC en tekent voor één seizoen. De 22-jarige Hetli speelde het afgelopen seizoen 20 wedstrijden voor AFC waarin hij 10 doelpunten maakte. “Soufiane is een veelzijdige aanvaller met veel potentie die vooral goed vanaf de zijkanten kan spelen”, aldus Hofstede.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook