Ga naar Content

Telstar verkoopt Tim van de Loo aan eredivisionist RKC Waalwijk

Tim van de Loo verlaat Telstar en vervolgt zijn carrière bij RKC Waalwijk. Vandaag tekende de middenvelder in Waalwijk een contract tot de zomer van 2028 bij de nummer vijftien van de eredivisie.

Telstar-middenvelder Tim van de Loo - Foto: PRO SHOTS / Sonny Lensen

Telstar verliest in één week drie belangrijke krachten. Vorige week vertrokken Jay Kruiver en Thomas Oude Kotte uit Velsen-Zuid. Het tweetal tekende contracten bij Roda JC. En nu is het de beurt aan Tim van de Loo.

Aan het begin van afgelopen seizoen maakte de 21-jarige Van de Loo zijn debuut in het betaalde voetbal. Uiteindelijk kwam hij tot 35 duels voor Telstar, en vond de inwoner uit Nieuw-Vennep eenmaal het net. 

Het contract van Van de Loo liep door tot de zomer van 2026, waardoor de Velsenaren een transfersom hebben ontvangen. De hoogte hiervan is onbekend.

Tekst loopt verder onder de X-post.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Op de site van Telstar laat technisch manager Peter Hofstede weten een dubbel gevoel over te houden aan deze transfer. "Het is altijd jammer wanneer een talentvolle speler al zo snel weggaat, maar de stap naar RKC is hem gegund."

Telstar start volgende week maandag de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste training staat dan onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Anthony Correia.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52