Ga naar Content

FC Volendam beloont Quincy Hoeve met eerste profcontract

Quincy Hoeve blijft verbonden aan FC Volendam. De degradant maakt vrijdag bekend dat de 21-jarige aanvaller voor twee seizoenen tekent. Het is voor de international van Bonaire zijn eerste profcontract. 

Quincy Hoeve - Foto: Pro Shots / Toon Dompeling

Hoeve voelt veel vertrouwen bij de club. "Ik ben zeer gedreven om mij bij FC Volendam door te ontwikkelen en uiteindelijk te slagen. De momenten bij het eerste smaken wat mij betreft naar meer en ik hoop deze mooie ervaringen de komende jaren en goed vervolg te geven."

Technisch directeur Patrick Busby onderschrijft de meerwaarde van Hoeve. "Quincy is een ander type spits dan we hebben met Henk Veerman en Robert Mühren. Aanvallend met hem hebben we een extra smaak. Hij kan met zijn snelheid en duelkracht een positieve bijdrage leveren. Het is mooi dat zijn inzet wordt beloond met een contract."

Tekst gaat verder onder de X-post.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

In de zomer van 2022 sloot Hoeve zich aan bij FC Volendam en speelde zijn potjes voor Jong Volendam. Zijn debuut in het eerste volgde op 19 augustus 2023 tegen Go Ahead Eagles. Hij speelde zeventien wedstrijden voor Het Nieuwe Oranje, allemaal als invaller. Voor Jong Volendam kwam hij 49 keer in actie en maakte daarin 12 doelpunten. Hoeve speelde eerder voor Sparta en het Portugese Gil Vicente. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52