Ga naar Content

Politie zoekt dringend getuigen na vondst lichaam in park Scheybeeck

De politie zoekt dringend getuigen die kunnen helpen bij het onderzoek naar het levenloze lichaam dat gisteren in park Scheybeeck in Beverwijk is gevonden. Het park werd volledig afgesloten en er is een grootschalig onderzoek gestart. Vooralsnog blijven de oorzaak en identiteit van de man onbekend.

Afzetlint bij park Scheybeeck na gevonden lichaam - Foto: NH Media

Het onderzoek naar de overleden man in park Scheybeeck is nog in volle gang. Een voorbijganger trof de man gisterochtend levenloos aan. Het park werd een plaats delict en er is een groot team ingezet om onderzoek te doen.

Specifieke getuige

Ondanks deze inspanningen tast de politie nog in het duister over de doodsoorzaak. Alle scenario's staan nog open. "Er is een overlijdensonderzoek gaande om uit te sluiten of het om een misdrijf, ongeval of zelfdoding gaat," zegt een woordvoerder van de politie.

Rond het tijdstip, zeven uur 's ochtends, van het incident liep er een man in het park waar het lichaam werd aangetroffen. De politie wil graag in contact komen met deze specifieke getuige. Het gaat om een man van ongeveer 1,85 meter lang, met een lichtgetinte huidskleur en kort donkerblond haar, zonder gezichtsbeharing. Op de betreffende ochtend droeg hij een turquoise shirt en dronk vruchtensap uit een jerrycan.

Daarnaast stonden er ook twee fietsen geparkeerd vlakbij de plek waar de overleden man werd gevonden. Het gaat om een grijze herenfiets van het merk Gazelle esprit college en een bruine herenfiets van het merk Batavus Kayenta. De politie komt graag in contact met de eigenaren van deze fietsen.

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit de IJmond?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]