Ga naar Content
Geparkeerde politievoertuigen met "politie" op de motorkap geschreven, wat aangeeft dat het Nederlandse politieauto's zijn.
Noord-Holland

112-blog: Taxichauffeur rijdt tegen pijlwagen A10 • Brandweer blust natuurbrand in Velserbroek

6 augustus 2024, 11.30 uur · Aangepast 6 augustus 2024, 20.14 uur
Door: Redactie · Foto: AT5

Welkom in het NH Nieuwsblog van 6 augustus. In dit liveblog houden we je de hele dag op de hoogte van het 112-nieuws uit de provincie.

6 augustus 2024, 19.02 uur

Taxichauffeur ramt pijlwagen op A10

Op de A10 Oost heeft ter hoogte van knooppunt Watergraafsmeer vanavond een ongeval met een taxi plaatsgevonden. Een taxichauffeur en een andere inzittende van de taxi raakten daarbij gewond. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden gealarmeerd.

6 augustus 2024, 18.48 uur

Brandweer blust natuurbrand in Velserbroek

De brandweer heeft vanmiddag een natuurbrand geblust langs de Westlaan in Velserbroek. Daar stond aan het begin van de avond een stuk groen in de fik. Passanten probeerden de boel te blussen, maar hadden toch de brandweer nodig om het vuur volledig te doven. 

In het gebied is momenteel een verhoogd risico op natuurbranden door aanhoudende droogte. 

Foto: Inter Visual Studio / Michel van Bergen

6 augustus 2024, 17.44 uur

Verdachten uit Hoofddorp, Zaandam en Amsterdam opgepakt voor dumpen drugsafval

De politie heeft de afgelopen maanden drie Noord-Hollanders aangehouden voor drie verschillende dumpingen van drugsafval in de provincie. De drugs werden gedumpt in Spaarnwoude, Twisk en het Twiske. 

6 augustus 2024, 17.10 uur

Ambulance betrokken bij botsing in Haarlem

Na een botsing met een auto op Boerhavelaan in Haarlem kon een ambulance niet meer verder rijden. De patiënt die de ambulance vervoerde, werd snel overgeladen naar een andere ambulance. Door de botsing raakte niemand gewond. 

Foto: Foto's: Inter Visual Studio

6 augustus 2024, 17.05 uur

Nog niemand opgepakt voor zware mishandeling

De politie heeft nog steeds niemand opgepakt voor de zware mishandeling in de Hilversumse Westerheide van afgelopen maart. Een 59-jarige man uit Bussum, die zijn hondje aan het uitlaten was, raakte hierbij zwaargewond aan zijn oog. Hij zou voor de rest van zijn leven aan één kant blind zijn. 

6 augustus 2024, 16.41 uur

Westfriesedijk gedeeltelijk afgesloten door ongeluk

Iets voor half drie botste een witte bestelbus op een auto op de Westfriesedijk in Winkel. Alle betrokkenen kwamen met de schrik vrij. De weg is gedeeltelijk afgesloten geweest voor het bergen van de auto's.

Foto: Foto's: Inter Visual Studio

6 augustus 2024, 15.13 uur

File van een uur op A9 richting Alkmaar door ongeluk

Door een ongeluk staat er een flinke file op de A9 richting Alkmaar. Daar heb je volgens de ANWB een uur vertraging tussen Badhoevedorp en Knooppunt Velsen. Er is door het ongeluk maar één rijstrook open.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

6 augustus 2024, 14.59 uur

Amsterdammer verdacht van zeven aanrandingen en verkrachtingen

Een 20-jarige Amsterdammer is twee weken geleden opgepakt op verdenking van aanranding, verkrachting en/of afpersing van meisjes en jonge vrouwen. Zeven slachtoffers hebben zich gemeld. "In alle zeven zaken werden de slachtoffers in de openbare ruimte door een voor hen onbekende jongen benaderd. De jongen gaf aan met het slachtoffer af te willen spreken en de slachtoffers gingen hier mee akkoord", laat de politie weten.