Ga naar Content

Bewezen topschutter Reda Kharchouch keert terug bij Telstar

Telstar haalt een oude bekende terug naar Sportpark Schoonenberg. Reda Kharchouch komt transfervrij over naar Velsen-Zuid. De 28-jarige spits uit Amsterdam speelde in het verleden ook al voor de Witte Leeuwen.

Foto: Pro Shots / Remko Kool

Kharchouch komt over van Hajer FC uit Saoudi-Arabië. De aanvaller speelde daar sinds het begin van het jaar. Vanaf komende dinsdag zal hij aansluiten bij de selectie van Telstar.

"Met de komst van Reda Kharchouch halen we een speler binnenboord die heeft bewezen op dit niveau zijn doelpunten te kunnen maken", zegt technisch manager Peter Hofstede op de website van Telstar. "Hij komt bij Telstar thuis in een vertrouwde omgeving en we kijken uit naar de samenwerking"

Tekst loopt door onder de X-post.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Kharchouch begon zijn carrière bij Quick Boys. Via OFC kwam hij in het seizoen 2019/20 bij Telstar terecht. Daar maakte hij in de competitie liefst 20 treffers in 28 wedstrijden. Het leverde hem een transfer naar Sparta Rotterdam op. Via FC Emmen, Excelsior en Al-Bukiryah streek hij neer bij Hajer.

De terugkeer in Nederland is voor Kharchouch een hele bewuste. "Door de komst van ons zoontje is het voetballen in een vertrouwde omgeving erg fijn. Ik ben blij terug te keren bij Telstar."

Telstar speelt maandagavond de uitwedstrijd tegen Jong PSV. Kharchouch is die wedstrijd nog niet van de partij. Via NH Radio mis je niets van Jong PSV - Telstar. De uitzending begint om 19.00 uur en daarin volgen we ook de wedstrijd Jong AZ - FC Dordrecht.

Lees ook