Ga naar Content

Stuntrijder die hard viel op circuit maakt het goed: "Wensen hem sterkte"

Het gaat volgens sportief directeur van de Dutch Grand Prix Jan Lammers goed met de stuntrijder die gisteren hard ten val kwam tijdens een show op het circuit in Zandvoort. De Zandvoortse burgemeester David Moolenburgh bevestigt dat hij in het ziekenhuis is opgenomen. 

Het ongeluk is Lammers in eerste instantie ontgaan door de drukte, vertelt hij een dag later aan NH. "Het zag er lelijk uit, maar ik heb begrepen dat het goed met hem gaat. Misschien speelde de harde wind een rol. Maar het belangrijkste is dat het goed met hem gaat. We wensen hem sterkte."

Burgemeester Moolenburgh betreurt dat video's van het ongeluk massaal werden gedeeld op social media, vertelt hij in onderstaande video. Tekst loopt door. 

Burgemeester David Moolenburgh reageert op het ongeluk van de stuntman van gistermiddag - NH Nieuws

Buiten het ongeluk om is de burgemeester dik tevreden over het Formule 1-weekend tot nu toe. "Het dorp ziet er prachtig uit. We hebben natuurlijk wisselende weertypes gehad: wind, regen, zon, alles is voorbijgekomen. Maar de eerste twee dagen zijn heel goed verlopen, ik heb heel veel blije gezichten gezien."

Het was gisteren zoals verwacht erg druk op het station, maar tot grote problemen leidde het niet. Moolenburgh: "De NS en Prorail doen een hele goede job om iedereen weg te krijgen. Het stroopt af en toe even op, maar niemand heeft daar problemen mee. Je ziet dat het ook gewoon goed door blijft lopen, daar ben ik blij mee."

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.