Ga naar Content
Politieband voor een politieauto.
Noord-Holland

112-blog | Deel A10 West dicht door ongeval • Fietser gewond na aanrijding Opmeer

27 augustus 2024, 07.41 uur · Aangepast 27 augustus 2024, 19.46 uur
Door: NH · Foto: NH Media

Welkom in het NH Nieuwsblog van 26 augustus. In dit liveblog houden we je de hele dag op de hoogte van het 112-nieuws uit de provincie. 

27 augustus 2024, 19.46 uur

Deel A10 West dicht door ongeval met meerdere voertuigen

Door een ongeval met meerdere voertuigen is een deel van de buitenring van de A10 West afgesloten. Vanwege werkzaamheden aan de A10 Noord is omleiden niet mogelijk.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

27 augustus 2024, 17.57 uur

Fietser afgevoerd naar spoedeisende hulp na aanrijding Opmeer

Rond 16:05 uur kwamen een man op een fiets en een auto met elkaar in botsing. Het ongeval gebeurde op de Pade in Opmeer. De fietser raakte hierbij gewond en is afgevoerd naar de spoedeisende hulp, aldus een woordvoerder van de politie.

Het is onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. 

Foto: Inter Visual Studio

27 augustus 2024, 17.47 uur

Woning in Amsterdam Nieuw-West dicht na vondst 30 kilo heroïne

Een woning aan de Lex Althoffstraat in Amsterdam Nieuw-West wordt voor zeker drie maanden gesloten. In de woning werd door de politie 30 kilo heroïne en 7 kilo versnijdingsmiddel aangetroffen.

27 augustus 2024, 16.55 uur

De treinen tussen Uitgeest en Amsterdam rijden weer, vertraging neemt af

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

27 augustus 2024, 15.58 uur

Lichaam aangetroffen in Singelgracht bij Leidseplein Amsterdam

27 augustus 2024, 14.28 uur

Geen treinen tussen Uitgeest en Amsterdam tot 16.45 uur

Er rijden geen treinen tussen Uitgeest en Amsterdam vanwege een aanrijding op het spoor. De NS laat weten dat naar verwachting de treinen rond 16.45 uur weer zullen rijden. 

27 augustus 2024, 11.09 uur

Zoekactie naar Amsterdamse Brigitte (65) op Grieks eiland Samos tijdelijk stopgezet vanwege hitte

De zoektocht naar de Amsterdamse Brigitte (65) die vermist raakte op het Griekse eiland Samos is dinsdagochtend rond 10.30 uur lokale tijd tijdelijk stopgezet vanwege de hitte, meldt Stichting Reddingshonden RHWW. De zoekactie wordt aan het eind van de dag weer voortgezet als het wat is afgekoeld, aldus een woordvoerster van de stichting.

Het team met twaalf mensen en acht honden ging dinsdagochtend om 06.30 uur lokale tijd verder met de zoekactie. Ze begonnen toen het nog koel was aan de noordkant van het eiland, een gebied waar nog niet eerder werd gezocht. Maar de zoektocht ligt nu dus stil omdat het "veel te warm" is en de honden oververhit raken.

Zaterdagochtend arriveerde het zoekteam van Nationaal Drone Team en Stichting MTL bestaande uit twee dronepiloten en twee zoekhondengeleiders op Samos om te helpen zoeken naar de vermiste vrouw. Het team laat dinsdagochtend weten weer huiswaarts te zijn gekeerd, na aflossing van Stichting Reddingshonden RHWW.

"We hebben alles op alles gezet om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en de zoek- en reddingsmissie te starten. De eerste uren en dagen zijn van cruciaal belang in dit soort situaties. Helaas hebben we ondanks onze inspanningen geen spoor kunnen vinden", aldus het zoekteam van Nationaal Drone Team en Stichting MTL.

De 65-jarige vrouw is sinds donderdagochtend vermist.

27 augustus 2024, 10.09 uur

Wie herkent deze verdachten? Politie deelt beelden van explosie in Amstelveense straat

De politie heeft beelden gedeeld van een explosie aan de Stelvio in Amstelveen, in de hoop dat getuigen zich melden met informatie over twee verdachte personen. Zij hingen, vlak voor de explosie eind januari, rond bij de getroffen woning. De politie vermoedt dan ook dat zij verantwoordelijk zijn voor de aanslag.