Ga naar Content

De nieuwe 'motor op het middenveld' Nils Rossen baalt van opgelegde kans en gelijkspel Telstar

Telstar kreeg tegen provinciegenoot Jong AZ een legio aan kansen, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel. Nils Rossen, die deze zomer aansloot bij Telstar, hielp in de openingsfase de grootste kans van de wedstrijd om zeep. "Ik schuif hem naast. Helemaal kut."

Nils Rossen schrok van de opgelegde kans die hij kreeg - NH Sport / Frank van der Meijden

"Je voelt de hele wedstrijd dat je beter bent. Zelf had ik natuurlijk ook moeten scoren. Ik dacht dat ik veel meer tijd had. Ik wilde hem gewoon rustig binnen schieten", vertelt de aangeslagen Rossen na de wedstrijden. 

"In de eerste helft hadden we echt op voorsprong moeten komen", gaat de 20-jarige middenvelder verder. "We hadden hem over de streep moeten trekken. Helaas kunnen we weer thuis niet winnen en lukt het opnieuw niet om hier een goal te maken."

"Als je hem ziet voetballen, in pas zijn vierde wedstrijd voor Telstar, dat is gewoon genieten" 

Telstar-trainer Anthony Correia

Telstar-trainer Anthony Correia is, ondanks de gemiste kans van Rossen, blij met zijn inbreng. "Het had zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal geweest. Maar als je hem ziet voetballen, in pas zijn vierde wedstrijd voor Telstar, dat is gewoon genieten. Hij maakt mooie stappen en daar ben ik zeer tevreden mee."

Tekst gaat verder onder de reactie van Anthony Correia.

Anthony Correia zag zijn ploeg bijna alles goed doen - NH Sport / Frank van der Meijden

"Ik vroeg aan de jongens in de kleedkamer hoe dit voelde. Ze zeiden dat het verloren punten waren", aldus Correia over het resultaat. "Maar ik ben trots op hoe mijn spelers vandaag hebben gestreden en ook over het vele aantal kansen. Ergens ben ik daar ook gewoon heel tevreden over." 

Zondag 8 september kan Telstar weer aan de bak. Dan gaat de ploeg van Correia wederom in het eigen stadion op zoek naar drie punten. Tegenstander is MVV. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52