Ga naar Content

In blessuretijd grijpt nu wel 'gelukkig' FC Volendam de winst

Tien punten uit de laatste vier wedstrijden. FC Volendam heeft na een dramatische start de weg weer omhoog gevonden. Dit keer moest Helmond Sport eraan geloven. In blessuretijd wonnen de Palingboeren op bezoek bij de Brabantse ploeg met 2-3. "Enorme ontlading dat we nu een keer het geluk aan onze zijde hebben."

Enorm blij is Robert Mühren met de winst op Helmond Sport - NH Nieuws

"Helaas niet", geeft Robert Mühren glimlachend aan over zijn inbreng bij het winnende doelpunt. De spits van FC Volendam ging het kopduel aan, maar zijn persoonlijke bewaker kopte de bal achter zijn eigen keeper. "Misschien een klein beetje op mijn schouder, maar daarmee red ik het niet bij de KNVB denk ik."

Veel blijdschap ook bij Rick Kruys, al zag de trainer van FC Volendam dat het zomaar anders had kunnen lopen. "Het lag redelijk dicht bij elkaar en op het einde dacht ik eerder dat Helmond Sport zou scoren."

Tekst loopt door onder de video.

Een vreugde-explosie bij trainer Rick Kruys na late winst FC Volendam - NH Nieuws

"We zijn nu meer compleet", is volgens Kruys een reden dat het nu beter gaat met zijn team. "Er is nu iets groeiende, dat zag je ook bij de ontlading."

Door de winst is FC Volendam gestegen naar de achtste plek op de ranglijst. Volgend weekend neemt de ploeg van Kruys het thuis op tegen VVV-Venlo. Uiteraard is dat duel weer live te volgen op NH Radio.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52