Teleurstelling bij AZ-supporters in Alkmaar: "Het is heel jammer"

ALKMAAR Gelatenheid alom. Dat is de reactie bij de AZ-supporters die hun club aanmoedigden vanavond op het Waagplein in Alkmaar. Zij zagen AZ in de laatste tien minuten met 0-2 verliezen van Vitesse.

"Het is triest, niet verdiend. AZ was gewoon beter", zegt een teleurgestelde jonge fan tegen een verslaggever van NH Nieuws. Ondanks dat Vitesse twee keer scoorde in de tweede helft, blijft hij erbij dat AZ beter was. "Het is heel jammer."

Ook zijn vader is teleurgesteld. "Soms is het balen", zegt de man. "We gaan lekker een hapje eten om de finale toch nog een beetje te vieren. En volgend jaar zien we wel weer."

Een andere fan weet wel waarom zijn club vanavond niet wist te winnen. "Geen afmaker", reageert hij. Daarnaast vindt hij de doelpunten een fout van de verdediging. "Die liep niet mee", aldus de man.

Bekijk hieronder nog de teleurstelling van de AZ-fans op het plein als van Wolfswinkel voor Vitesse de 0-2 maakt.