Ga naar Content

FC Volendam heeft met Oehlers zesde zomerse versterking binnen

FC Volendam heeft Aurelio Oehlers gecontracteerd. De 20-jarige buitenspeler was de afgelopen weken al op proef bij de Noord-Hollanders. Oehlers heeft een contract voor drie seizoenen getekend. 

Aurelio Oehlers is de zesde zomerse versterking voor FC Volendam - Foto: FC Volendam

"Ik ben blij met mijn komst naar FC Volendam”, zegt Oehlers in een eerste reactie op de website van de club. "Het was en maand hard werken voor mij, waarin ik mezelf moest laten zien. Toen ik hoorde dat ik mee mocht trainen was ik blij, want ik zie het plan van de club wel zitten en ik ken de trainer goed. We hebben een goed team, een mooi stadion en het dorp staat achter ons. Ik hoop dat we er met z'n allen een mooi seizoen van kunnen maken. Ik ben goed opgevangen door het team en de staf. Hopelijk kan ik met goals en assists bij gaan dragen aan een nieuwe promotie."

Lees ook

Nederlands jeugdinternational

De in Almere geboren Oehlers was transfervrij na zijn vertrek bij FC Utrecht, waar hij sinds 2018 speelde. De 20-jarige buitenspeler maakte afgelopen seizoen zijn minuten bij Jong FC Utrecht, waarvoor hij in 2020 op 16-jarige leeftijd al debuteerde. Oehlers kwam uiteindelijk tot 44 optredens in de eerste divisie, waarin hij drie keer scoorde en twee assists gaf. De aanvaller kwam in het verleden ook één seizoen uit in de jeugdopleiding van Ajax. Daarnaast was hij Nederlands jeugdinternational in de Onder 15 en Onder 16.

Oehlers is na Daan Steur, Alex Plat, Daniël Beukers, Mawouna Amevor en Yannick Leliendal de zesde versterking voor FC Volendam.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52