Ga naar Content
Van achteren wordt een persoon getoond die een politiejasje draagt met het opvallende opschrift "POLITIE" op de achterkant. De jas heeft goed zichtbare gele strepen met reflecterende eigenschappen en een symbool boven de tekst.
Noord-Holland

112-blog | Auto op z'n kop in sloot • Parkeergarage Heerhugowaard gaat weer open

7 augustus 2024, 12.56 uur · Aangepast 7 augustus 2024, 18.56 uur
Door: Redactie · Foto: AT5 / Luuk Koenen

Welkom in het NH Nieuwsblog van 7 augustus. In dit liveblog houden we je op de hoogte van het 112-nieuws uit de provincie. 

7 augustus 2024, 18.55 uur

Auto belandt ondersteboven in sloot

Rond kwart over vijf vanmiddag belandde een automobilist op z'n kop in de sloot langs de Schorweg in Breezand. Het lukte de bestuurder om zelf uit de auto te klimmen. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. De politie heeft getuigenverklaringen verzameld voor het lopende onderzoek. Een bergingsbedrijf zal de auto afvoeren.

Foto: Foto's: Inter Visual Studio

7 augustus 2024, 12.56 uur

Drie auto's in brand in Hoorn

Er zijn in de nacht van dinsdag op woensdag drie auto’s beschadigd geraakt bij een autobrand aan de Watersnip in Hoorn. Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat de brand is aangestoken.

7 augustus 2024, 12.56 uur

Winkelcentrum gaat weer open

Een deel van winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard is vanmorgen gesloten geweest. Het pand werd deels ontruimd en onderzocht nadat een supermarktmedewerker een scheur in de vloer ontdekte, boven de parkeergarage. Er is geen instortingsgevaar, in de loop van de middag gaat alles weer open. 

7 augustus 2024, 12.56 uur

Lees hier het liveblog van gisteren terug