Ga naar Content

Live NH Sport: Telstar begint het nieuwe seizoen tegen degradant Vitesse

Lange tijd was het onzeker of Telstar vanavond mocht voetballen tegen Vitesse. Dat had alles te maken met de licentie van de Arnhemmers, maar die heeft de KNVB eerder deze week alsnog afgegeven. Hoe het nieuwbakken trainer Anthony Correia en zijn mannen vergaat in de GelreDome hoor je uiteraard vanaf 19.00 uur op NH Radio. 

Anthony Correia staat vanavond voor het eerst langs de lijn. - Foto: Pro Shots / Sonny Lensen

De selectie van Telstar is vlak voor de uitwedstrijd tegen Vitesse nog versterkt. De Witte Leeuwen kondigden gisteren prompt de officiële komst van Nils Rossen, Sem Dirks en Tyrese Noslin. Het trio trainde de afgelopen periode al mee in Velsen-Zuid.

Het staat in schril contrast met de Arnhemmers, die de afgelopen dagen zeven (!) nieuwelingen toevoegde aan de selectie. Eén van hen is Loek Postma uit Uitgeest. Hij speelde vijftig wedstrijden voor Jong AZ, maar zijn debuut in het eerste maakte hij nooit. 

De aftrap bij Vitesse - Telstar is om 20.00 uur. Verslaggevers Frank van der Meijden en Erik-Jan Brinkman zijn onze ogen en oren in de Gelredome. Je presentator is Robbert van den Heuvel. 

Komende zondag is NH Sport op NH Radio terug. Vanaf 16.30 uur kun je inschakelen voor alle ontwikkelingen bij De Graafschap - FC Volendam en Ajax - sc Heerenveen. Op De Vijverberg volgt Edward Dekker de verrichtingen van de Palingboeren, terwijl Erik-Jan Brinkman in de Johan Cruijff Arena zit. Je presentator is Robbert van den Heuvel. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52