Ga naar Content

Gewonde bij ongeluk met drie auto's in Cruquius

Bij een botsing tussen drie personenauto's op de Spaarneweg in Cruquius is een gewonde gevallen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De andere twee bestuurders bleven ongedeerd, ondanks de ravage.

Een van de auto's belandde bij het ongeval in een greppel naast de weg - Foto: Inter Visual Studio

Op beelden is te zien dat een van de drie auto's in een greppel is beland. Een andere auto is bij het ongeluk, dat plaatsvond rond de klok van 15.00 uur, zijn achterwiel kwijtgeraakt. De schade aan alle drie de auto's is groot.

De politie doet op dit moment nog onderzoek naar hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, maar het staat wel vast dat in geen van de auto's bijrijders zaten. Een van de chauffeurs raakte gewond en werd door een van de toegesnelde ambulances naar het ziekenhuis gereden. Hoe slecht diegene er aan toe is kon een politiewoordvoerder vanmiddag nog niet zeggen.

Tot een lange afsluiting van de Spaarneweg heeft het ongeval niet geleid, een bergingsbedrijf heeft de wagens afgevoerd en ook de politie heeft de plek van incident weer vrijgegeven.

Ander nieuws uit Haarlemmermeer

Nieuws uit Haarlemmermeer 

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlemmermeer. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

💡 Stuur ons jouw nieuwstips naar [email protected]

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via https://www.nhnieuws.nl/haarlemmermeer

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]