Ga naar Content

Max-mania in Zandvoort: iedereen wil op de foto met zijn bolide

Ondanks de dreiging van een fikse regenbui loopt de boulevard van Zandvoort vol voor de onthulling van de bolide van Max Verstappen. Dat het een replica is van de wagen waarmee hij zondag voor de vierde keer op rij de Grand Prix van Zandvoort hoopt te winnen, mag de pret niet drukken. Alles wat met Max Verstappen te maken heeft, is weer hot.  

Of het nou de kinderen van de naschoolse opvang zijn, de restauranthouder, bezoekers van een strandtent, de restauranthouder van de hoek of zo maar een Duitse toerist op de fiets, ze willen allemaal een foto met de auto van Verstappen. "Goed om te zien dat het zo leeft", zegt wethouder Jan-Jaap de Kloet.

Eensgezind

De Kloet heeft de F1 in zijn portefeuille en mag de wagen ontsluieren. Dat gaat met veel 'ah's' en 'oh's gepaard'. Niemand uitgezonderd vinden de belangstellenden de auto van Max een plaatje. Minder eensgezind zijn ze in hun overtuiging dat Verstappen zondag gaat winnen. "Ik vrees het ergste", zegt een vrouw. "Tuurlijk", zegt een jongetje daarentegen. "Wat dacht je dan?"

Lees ook

Meer nieuws uit Haarlem e.o.?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Haarlem.

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]