Ga naar Content

Samenvatting: het kan niet op voor Aalsmeer dat óók de Supercup pakt

De handballers van Aalsmeer kunnen de prijzenkast weer uitbreiden. Tijdens de seizoensopener werd BEVO nipt verslagen: 33-31. Het betekent de derde grote prijs in korte tijd. Afgelopen seizoen won Aalsmeer zowel de landstitel als de beker.

Samenvatting Aalsmeer - Bevo - NH Sport/Christian Marck

"Natuurlijk ben je er wel blij mee, maar gewoon niet met het vertoonde spel van vandaag", reageert Aalsmeer-trainer Wai Wong op het veroveren van de Supercup. In een moeizame wedstrijd duurde het lang voordat Aalsmeer zeker was van de overwinning tegen het op voorhand zwakkere BEVO. "Ik denk dat we veel te veel persoonlijke fouten maken, waardoor we BEVO heel lang in de wedstrijd houden. Dit hadden we eerder moeten beslissen."

Tekst gaat verder onder video.

Aalsmeer-trainer Wai Wong baalt toch na winst Supercup - NH Sport/Christian Marck

Waar bij Wong teleurstelling om het vertoonde spel overheerst, kan Evert Kooijman meer genieten van de winst van de Supercup. "Ik ben er echt heel blij mee", zegt de Aalsmeer-speler die zijn eerste officiële wedstrijd speelde voor de club. "De eerste prijs is gepakt en hopelijk volgen er nog meer dit jaar."

Kooijman kwam drie jaar uit voor Volendam en maakte deze zomer de overstap naar de concurrent uit Aalsmeer. "Ik ken sommige jongens al van best wel lang geleden. Nu je met ze samen speelt leer je ze echt kennen. Ik heb het wel naar mijn zin hier."

Aalsmeer-aanwinst Evert Kooijman is blij: 'Eerste prijs is gepakt' - NH Sport/Christian Marck

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52