Ga naar Content

Vrolijke aanwinst Aurelio Oehlers met opgeheven hoofd naar de kermis: "Ben ook maar een mens"

Met twee treffers speelde Aurelio Oehlers een belangrijke rol bij de 4-0 winst van FC Volendam tegen TOP Oss. De rappe rechtsbuiten kwam deze zomer over van Jong FC Utrecht en voelt zich op zijn plek in het vissersdorp. "Ben hier goed opgevangen."

FC Volendam-speler Aurelio Oehlers stond vanochtend al met een speciaal gevoel op - NH Nieuws

"Mijn dag kan niet meer stuk", zijn de vrolijke woorden van Aurelio Oehlers vlak na het eerste succes van het seizoen. Naast de twee goals van Oehlers scoorden ook Robert Muhren en Alex Plat. "Eindelijk de eerste drie punten en hoop dat we nu de weg omhoog hebben te pakken."

Energie en scherpte

Enorme opluchting bij FC Volendam met deze klinkende overwinning en dat geldt ook voor Rick Kruys. De Volendamse oefenmeester zag een heel andere ploeg dan in de voorgaande weken. "Ik vond ons vandaag heel energiek en scherp rondom het doel van de tegenstander."

Tekst loopt door onder de video.

FC Volendam-trainer Rick Kruys legt uit waarom het nu wel lukte - NH Nieuws

Dit resultaat smaakt uiteraard naar meer en Oehlers hoopt vaker van grote waarde te zijn de aankomende tijd. Iets waar hij naar hunkert, want bij zijn vorige club FC Utrecht liep het niet altijd voorspoedig. "Door blessures en akkefietjes liep niet alles zoals gewenst en ik toen besefte ik nog niet helemaal wat het vak profvoetballer inhield." Oehlers tekende deze zomer een contract voor drie seizoenen bij FC Volendam.

Kermis

Volgend weekend staat de beruchte kermis op het programma in Volendam. Daar is Oehlers van plan om een kijkje te komen nemen. "Ik ben ook gewoon mensen hè." De goaltjesdief van deze dag woont ook in het vissersdorp.

Tekst loopt door onder de video.

Openhartige Aurelio Oehlers over z'n lastige tijd bij FC Utrecht - NH Nieuws

Door de winst is FC Volendam een paar plekken gestegen op de ranglijst. De palingboeren bezitten nu de zestiende plek op de ranglijst. Over twee weken op vrijdag 13 september gaat FC Volendam naar het verre Maastricht voor het uitduel met MVV. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52